يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 306   |  دفعات بازدید : 1813   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری سمینارآشنایی با فناوری نانو در دانشگاه سلمان فارسی

10 آبان, 1395
برگزاری سمینارآشنایی با فناوری نانو در دانشگاه سلمان فارسی

به مناسبت هفتمین هفته ی استانی فناوری نانو، سمینار آشنایی با فناوری نانو در دانشگاه سلمان فارسی برگزار شد.

سمینار آشنایی با فناوری نانو توسط ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی ریاست جمهوری و بخش فیزیک این دانشگاه و با همکاری انجمن علمی فیزیک در روز یکشنبه 9 ابان ماه در سالن اجتماعات استاد علی دوانی و با حضور دانشجویان علاقمند برگزار شد.

دکتر زارعی سخنران و مدرس این سمینار و عضو ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در رابطه با علم نانو،کاربرد آن در علم و صنعت، لزوم استفاده از آن، توانمندی ها و دستاورد های ایرانیان در این زمینه در چند سال اخیر صحبت کرد و با نمایش فیلم و کلیپ به تبیین این دانش نوین پرداخت.

در حاشیه ی این سمینار نمایشگاه عکسی از دستاورد های نانو در معرض دید شرکت کنندگان قرار داده شد. همچنین به شرکت کنندگان در جلوی درب ورودی سالن بسته ی نانو فناوری شامل کتاب و بروشور های مرتبط با اهداف سمینار ارائه شد.

به همه شرکت کنندگان گواهی حضور از طرف ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی ریاست جمهوری اعطا می گردد.

8 الی 13 آبان ماه هفته ی استانی فناوری نانو در استان فارس نام گذاری شده است .