يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 309   |  دفعات بازدید : 2244   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری سمینار آشنایی با شیوه ها و آسیب های شرکت های هرمی

22 آبان, 1395
برگزاری سمینار آشنایی با شیوه ها و آسیب های شرکت های هرمی

سمینار آشنایی با شیوه ها و آسیب های شرکت های هرمی و شیوه های جذب دانشجویان به این شرکت ها در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

در این سمینار نیم روزه که در روز سه شنبه 18 آبان  ماه توسط مرکز بهداشت، مشاوره و درمان دانشگاه با همکاری کانون دانشجویی همیاران سلامت روان برگزار شد، دانشجویان با چگونگی کارکرد شرکت های هرمی و پیامد های جذب دانشجویان در آن شرکت ها آشنا شدند.

این سمینار با حضور دکتر علی رضا عظیم پور روان شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه و سروان رسول مرادی کارشناس پلیس فتای شهرستان کازرون در روز سه شنبه 18 آبان  ماه در سالن علامه دوانی دانشگاه برگزار گردید.

دکتر عظیم پور با اشاره به مراجعات مکرر دانشجویان و سوالاتی در خصوص شرکت های غيرمجاز هرمی، بيان کردند : با توجه به اینکه جوانان نیازهای متفاوتی دارند، این شرکت ها با جذب آن ها و ایجاد یک اعتماد به نفس و خود شیفتگی کاذب باعث می شوند که جوانان به سمت این شرکت ها سوق پیدا کرده و در دام این شرکت ها گرفتار شوند.

سروان مرادی با تایید سخنان آقای دکتر عظیم پور چند مورد از مفاد قوانین مصوب شرکت های هرمی را بیان کردند تا دانشجویان برای عضویت در این شرکت ها به این نکات توجه نمایند.

وی در ادامه افزود : برای عضویت دراین شرکتها باید به مواردی از قبیل اینکه آیا این شرکت ها مجوز دارند؟ آیا مالیات پرداخت می کنند؟ آیا کارت شناسایی معتبر دارند؟ آیا فروششان در ساعت اداری است؟ و ... توجه داشته باشند.

سروان مرادی اظهار داشت: فعالیت این شرکت ها در نظام اقتصادی اخلال ایجاد می کند به گونه ای که چشم آن ها را بر روی واقعیت می بندد و عواقب قانونی به همراه خواهد داشت.

کارشناس پلیس فتا در پایان گردهمایی از مسایل امنیتی در زمینه هک شدن اطلاعات شخصی افراد با استفاده از کارت های بانکی آن ها، شیوه های هک شدن اطلاعات و راهکارهای جلوگیری از سرقت اطلاعات  مطالبی را بیان کرد.

برگزاری سمینار آشنایی با شیوه ها و آسیب های شرکت های هرمیبرگزاری سمینار آشنایی با شیوه ها و آسیب های شرکت های هرمیبرگزاری سمینار آشنایی با شیوه ها و آسیب های شرکت های هرمی