يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 310   |  دفعات بازدید : 1782   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

در سال تحصیلی جدید ظرفیت خوابگاههای غیردولتی دانشگاه دو برابر شده است

22 آبان, 1395

معاون دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون گفت: تعداد خوابگاههای غیردولتی دانشگاه از سه خوابگاه در سال گذشته  به 7 خوابگاه در سال تحصیلی جدید افزایش یافته است.

دکتر مسلم عباسی اظهار داشت: امسال 5 خوابگاه به ظرفیت 380 نفر برای دانشجویان دختر و دو خوابگاه به ظرفیت 60 نفر برای دانشجویان پسر جدیدالورود در نظر گرفته شد.

وی گفت: با توجه به اینکه اکثریت دانشجویان دانشگاه خانم هستند؛ تعداد خوابگاههای دختران از 3 خوابگاه به 5 خوابگاه در سال جاری افزایش و ظرفیت هم 120 نفر افزایش یافته است که از این تعداد 118 نفر دانشجویان جدیدالورود هستند.

معاون دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون بیان داشت: همزمان با رشد کمی خوابگاهها تلاش کردیم کیفیت خوابگاهها را هم افزایش دهیم و برای نمونه تمام خوابگاهها به اینترنت مجهزشدند.

عباسی در پایان گفت : در سال گذشته هزینه اجاره خوابگاه دانشجویان برای دو ترم 900 هزارتومان بود که با رایزنی با پیمانکار بخش خصوصی100  هزار تومان از هزینه خوابگاه برای سال جدید تحصیلی کسر شد و هر دانشجو برای دو ترم 800 هزار تومان پرداخت می کند و براساس قرارداد بسیاری از هزینه های دیگر مانند آب، برق و گاز از دانشجو گرفته نمی شود.