جمعه ، 4 بهمن ، 1398

کد خبر: 314   |  دفعات بازدید : 1811   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری اردوی پیاده روی طریق رضوی دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

14 آذر, 1395
برگزاری اردوی پیاده روی طریق رضوی دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

اردوی پیاده روی طریق رضوی دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون دوشنبه 8 آذرماه به مدت شش روز برگزار شد.

این اردو برای سومین سال پیاپی توسط وزارت علوم برای دانشجویان دانشگاههاسی سراسر کشور به طور همزمان از منطقه ملک آباد نیشابور تا تپه السلام مشهد برگزار شد.

اردوی پیاده طریق رضوی روز دوشنبه همزمان با سالروز رحلت پیامبر اعظم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) از ساعت 7 صبح آغاز و تا ساعت 17  بعد از طی 10 ساعت پیاده روی به پایان رسید.

دانشجویان این مسیر را به صورت دسته جمعی و پیاده طی کردند. همچنین در طول مسیر موکب هایی برای پذیرایی از زائران وجود داشت که خدمات مختلفی را به دانشجویان و زائران پیاده ارائه می کردند.

در این موکب ها امکانات پذیرایی، استراحت و.... برای زائران فراهم شده بود. این موکب ها علاوه بر اینکه توسط وزارت علوم تدارک دیده شده بود؛ توسط مردم عادی نیز برپا شده بود و از زائران پذیرایی می کردند.

در ادامه این اردو علاوه بر پیاده روی، محل های اسکانی برای دانشجویان توسط وزارت علوم در نظر گرفته شده بود که روزهای سه شنبه و چهارشنبه در این محل ها اقامت داشتند.

اردوی پیاده روی طریق رضوی با حضور بیش از 40 نفر از دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی از روز شنبه8 آذر ماه اعزام شده بودند آغاز و روز جمعه 12 آذر ماه یایان یافت.

در ادامه این اردو دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون به زیارت اماکن متبرکه مسجد مقدس جمکران و حرم حضرت معصومه(س) در قم  رفتند.