جمعه ، 4 بهمن ، 1398

کد خبر: 371   |  دفعات بازدید : 1320   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

کسب عنوان دومی مسابقات قرآن در رشته تلاوت ترتیل توسط دانشجوی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

25 شهريور, 1396

خانم فاطمه مصلح دانشجوی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در رشته تلاوت ترتیل سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان، مقام دوم را به دست آورد.

سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان، از 19 تات 22 شهریورماه به میزبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

در این مسابقات دانشجویان در رشته های مختلف قرآنی از جمله: حفظ، تلاوت ترتیل و تحقیق، بخش های هنری، ادبی و فناوری حضور داشتند.

به برگزیدگان این جشنواره با اهدای تندیس، لوح و جوایز نقدی تقدیر شد.