سه شنبه ، 3 بهمن ، 1396

کد خبر: 384   |  دفعات بازدید : 81   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری سمینار روز جهانی ایدز در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

18 آذر, 1396
برگزاری سمینار روز جهانی ایدز در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

سمینار پیشگیری از بیماری ایدز به مناسبت روز جهانی ایدز در دانشگاه سلمان فارسی کازرون در روز دوشنبه 13 آذرماه برگزار شد.

سمینار پیشگیری از بیماری ایدز توسط  مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی کازرون با همکاری کانون دانشجویی همیاران سلامت روان در روز دوشنبه 13 آذر 96  به مدت دو ساعت جهت آموزش به دانشگاهیان و با حضور جناب آقای مهندس نجفی، در محل سالن اجتماعات علامه دوانی  برگزار کرد.

این سمینار آموزشی با هدف آگاهی بخشی و ارتقای دانش عمومی دانشگاهیان در مورد بیماری‌های واگیر دار و همچنین  آموزش راه های پیشگیری از HIV  برگزار شد.

مهندس نجفی در خصوص تاریخچه بیماری ایدز و ویروس HIV، سیستم ایمنی بدن، راه های انتقال و همچنین راه های پیشگیری از بیماری و عملکرد این ویروس آموزش های لازم را ارائه نمودند.

در ادامه نجفی کارشناس ارشد بیماری های واگیردار با اشاره به کاهش سن ابتلا و افزایش تعداد مبتلایان به ویروس HIV گفت: بیماری ایدز یک بیماری قابل کنترل و پیشگیری است؛ در صورتی که اطلاع‌رسانی درست، علمی و به‌ دور از هرگونه برخورد احساسی در این زمینه صورت گیرد.

نجفی افزود :  با توجه به اینکه نسل جوان بیشترین قشر در معرض خطر کشور را تشکیل می‌دهند باید  از راه‌های پیشگیری و انتقال این بیماری آگاهی یابند.

برگزاری سمینار روز جهانی ایدز در دانشگاه سلمان فارسی کازرونبرگزاری سمینار روز جهانی ایدز در دانشگاه سلمان فارسی کازرونبرگزاری سمینار روز جهانی ایدز در دانشگاه سلمان فارسی کازرون