شنبه ، 28 مهر ، 1397

کد خبر: 385   |  دفعات بازدید : 492   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی اطفاء حریق و آشنایی با سیستم های آتش نشانی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

21 آذر, 1396

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون کارگاه آموزشی اطفاء حریق و آشنایی با سیستم های آتش نشانی عصر دیروز  برای سرپرستان خوابگاههای دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

کارگاه آموزشی اطفاء حریق و آشنایی با سیستم های آتش نشانی  توسط مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در جهت ارتقاء دانش و تخصص سرپرستان خوابگاه در روز یکشنبه 19 آذر 96  به مدت سه  ساعت و با حضور  آقای بازیار مدرس سازمان  آتش نشانی شهرستان کازرون ، در محل سالن کنفرانس  برگزار گردید.

شرکت کنندگان در این کارگاه با  سیستم های اعلام و اطفاء حریق و همچنین سیستم های آتش نشانی و نحوه استفاده از کپسولهای آتش نشانی بصورت تئوری و عملی آشنا شدند.

در ابتدای این کارگاه که به صورت تئوری اجرا شد  بازیار سرپرستان خوابگاه را با مفاهیم ایمنی و راه های مقابله با آتش سوزی و آشنایی با نحوه عکس العمل در زمان وقوع حادثه، استفاده صحیح از کپسول های آتش نشانی بصورت تئوری و عملی آشنا نمود و سپس به صورت عملی چگونگی شکل گیری آتش، نحوه مواجهه با آن و جلوگیری از پیشرفت آتش سوزی به صورت عملی به نمایش گذاشتند.

برای  شرکت کنندگان در این کارگاه گواهی آموزشی صادر می گردد.