چهارشنبه ، 27 تير ، 1397

کد خبر: 388   |  دفعات بازدید : 421   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب دکتر مهدی عسکری به عنوان سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

26 آذر, 1396

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر مهدی عسکری عضو هیأت علمی بخش فیزیک به عنوان سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است با عنایات به مراتب تعهد، دانش و شایستگی جنابعالی، به عنوان سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر براتی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای دکتر عسکری از ایشان خواستند با اتکال به خداوند متعال و با جدیت و بهره گیری از توانمندی های نیروهای موجود و رعایت دقیق ضوابط و مقررات مربوطه و انجام برنامه ریزی های لازم، در جهت گسترش و ارائه خدمات آموزشی مطلوب، نظارت بر اجرای دقیق قوانین و مقررات آموزشی و پیگیری و اجرای مصوبات شورای آموزشی دانشگاه گام بردارند.

هم چنین دکتر براتی ضمن موافقت با استعفای مهندس علیرضا دهقان، در نامه ای جداگانه از تلاش ها و خدمات ایشان در زمان تصدی مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تشکر و سپاسگزاری نموده است.