پنجشنبه ، 6 ارديبهشت ، 1397

کد خبر: 391   |  دفعات بازدید : 263   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آغاز به کار دومین نمایشگاه عفاف و حجاب دانشگاه سلمان فارسی کازرون

26 آذر, 1396
آغاز به کار دومین نمایشگاه عفاف و حجاب دانشگاه سلمان فارسی کازرون

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون دومین نمایشگاه عفاف و حجاب دانشگاه با عنوان "حریم ریحانه" صبح امروز با حضور رئیس، هیات رئیسه  و مسئولان دانشگاه افتتاح شد.

نمایشگاه حریم ریحانه با هدف ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و معرفی پوشش مناسب و برتر در دانشگاه برپا شده و در آن انواع مانتو، شلوار، روسری، شال و... برای خرید به نمایش گذاشته شده است.

علاوه بر تخفیف و قیمت مناسب پوشاک، به دانشجویان دختر از طرف دانشگاه بن تخفیف خرید اهدا می گردد.

نمایشگاه پوستر پوشش در ادیان مختلف و زنان تازه مسلمان شده و دیدگاه آنان درباره اسلام، حجاب و پوشش از دیگر بخش های این نمایشگاه می باشد.

این نمایشگاه به مدت پنج روز برپا خواهد بود و تا روز چهارشنبه دانشجویان می توانند از این نمایشگاه بازدید و خرید کنند.

بازدید از نمایشگاه و خرید برای عموم آزاد می باشد.