سه شنبه ، 3 بهمن ، 1396

کد خبر: 393   |  دفعات بازدید : 157   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پژوهش های اساتید کاربردی و در خدمت مردم باشد

28 آذر, 1396
پژوهش های اساتید کاربردی و در خدمت مردم  باشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون دکتر علی مجیدی نیا معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر که دیشب با حضور فرماندار شهرستان کازرون، اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات استاد علی دوانی برگزار شد گفت: باید تلاش کنیم که پژوهش های اساتید کاربردی در خدمت به مردم کشور عزیزمان ایران اسلامی در جهت فرمایشات مقام معظم رهبری و عینیت بخشیدن به سیاست های اقتصاد مقاومتی باشد.

دکتر علی مجیدی نیا با تبریک هفته پژوهش و فناوری به تلاشگران عرصه علم و پژوهش و فناوری اظهار داشت:  ما وظیفه داریم که در انجام پژوهش های لازم چه در عرصه گسترش مرزهای دانش نظری، بنیادی و چه در عرصه توسعه علم و فناوری ضمن رعایت اخلاق پژوهش و فناوری در اعتلای رتبه شایسته علمی و فناوری کشور عزیزمان بکوشیم و بر مایه افتخار و اعتبار علمی و پژوهشی کشور بیفزائیم.

معاون آموزشی و پژوهشی با بیان اینکه: گرایش و علاقه انسان ها به پژوهش و در کنار آن ایجاد فناوری از اول آفرینش روی این کره خاکی، مانند گرایش به زیبایی و زیبادوستی در فطرت آنها نهادینه بوده است گفت: کودکی که چشم به جهان هستی می گشاید، کنجکاوی خود را با تمام وجود ادامه می دهد تا به اسرار محیط پیرامون خود دست یابد و فطرتا و ذاتا پژوهشگر و به دنبال حصول علم و آگاهی و فناوری است.

مجیدی نیا در پایان اظهار داشت: خداوند متعال در قرآن کریم در آیات بسیاری به کلماتی نظیر یتفکرون و یعقلون که ریشه در عقل و فکر انسان ها دارد اشاره کرده است و عمده اشارات به این است که انسان به محیط پیرامون خود و عالم هستی با تفکر و اندیشه و تعقل نگاه کند، با دقت بنگرد تا به روابط حاکم بر پدیده های جهان آگاهی پیدا کند. اعتقاد و ایمانی بیشتر خواهد بود که با اندیشه، علم، پژوهش و یقین حاصل شده باشد. بدیهی است که هیچ اعتقادی بدون علم و اندیشه کامل و استوار نخواهد بود.
پژوهش های اساتید کاربردی و در خدمت مردم  باشدپژوهش های اساتید کاربردی و در خدمت مردم  باشد