سه شنبه ، 3 بهمن ، 1396

کد خبر: 394   |  دفعات بازدید : 173   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری سومین همایش تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه سلمان فارسی کازرون

29 آذر, 1396
برگزاری سومین همایش تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه سلمان فارسی کازرون

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون سومین همایش تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه با حضور فرماندار شهرستان کازرون، اساتید و دانشجویان این دانشگاه در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این همایش مهندس امیر احمد نیری مدیر پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی ضمن خیر مقدم به فرماندار شهرستان کازرون، اعضای هیات علمی و دانشجویان گفت: در سال گذشته اقدامات خوبی در حوزه ی پژوهشی صورت گرفته است و نقد و بررسی نقشه جامع علمی کشور با حضور  مسئولان شورای عالی انقلاب فرهنگی و روسای دانشگاهها ی منطقه7 کشور  یکی از این اقدامات خوب بود  که مورد تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت.

نیری با اشاره به هزینه 703 میلیون ریالی در حوزه پژوهشی دانشگاه اظهار داشت: خوشبختانه امسال پرداخت های تشویقی به مقالات با رشد 96 درصدی مواجه بوده و اکثر این مقالات در مجلات و ژورنال های بین المللی به چاپ رسیده است.

مدیر پژوهشی دانشگاه سلمان گفت: امسال شورای پژوهش دانشگاه تصمیم گرفت علاوه بر معرفی پژوهشگر برتر هر دانشکده از پژوهشگران قابل تقدیر دانشکده ها هم معرفی شوند، که نفرات برگزیده به شرح زیر می باشند:

دکتر مسلم عباسی به عنوان استاد پژوهشگر دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزیده شدند و دکتر مهدی رضایی عنوان پژوهشگر قابل تقدیر را به دست آورد.

دکتر بهروز خسروپور به عنوان استاد پژوهشگر دانشکده علوم پایه انتخاب شدند و مهندس امیر احمد نیری عنوان قابل تقدیر را کسب نمود.

مهندس علیرضا دهقان در دانشکده فنی و مهندسی عنوان پژوهشگر برتر را کسب نمود و مهندس شعبانیان عنوان قابل تقدیر را به دست آورد.

مهندس رسول بلاغی از دانشکده هنر و معماری عنوان پژوهشگر قابل تقدیر را به دست آوردند.

همچنین در حوزه دانشجویی خانم کبری فریدونی دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی عنوان پژوهشگر برگزیده را کسب نمود و خانم زینب طهماسبی دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر به عنوان قابل تقدیر دست یافت.