چهارشنبه ، 27 تير ، 1397

کد خبر: 396   |  دفعات بازدید : 646   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری جشن شب یلدا در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

29 آذر, 1396
برگزاری جشن شب یلدا در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

جشن شب یلدا با عنوان "درود زمستان"  توسط کانون ادبی جویبار دیشب  با حضور پرشور دانشجویان در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

این برنامه با هدف بزرگداشت شب یلدا بلندترین شب سال و پاسداشت سنت ها و آداب و رسوم ایرانی برگزار شد.

در این برنامه که با دعوت از اساتید و شاعران دانشگاه و همچنین شهرستان برگزار شد برنامه های متفاوتی اجرا شد. در این برنامه  دکتر محمدی درباره شب یلدا و تولد مهر سخنرانی کرد و شاعران از جمله دکتر دهقانیان فر، آقای عباس روستا و علی عشایری به شعر خوانی پرداختند.

اجرای موسیقی سنتی توسط آقای رئیسی از نوازندگان شهرستان و شاهنامه خوانی توسط یکی از شاهنامه خوانان قدیمی شهرستان(رحمان جوانمرد) از دیگر برنامه های این جشن بود.