يکشنبه ، 6 بهمن ، 1398

کد خبر: 401   |  دفعات بازدید : 1550   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

27 دي, 1396
دفاع از نخستین پایان نامه ی کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

نخستین پایان نامه دوره کارشناسی ارشد رشته روانشناسی عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون صبح امروز توسط خانم سیده مرضیه اشرفی دفاع شد.

نخستین پایان نامه ی کارشناسی ارشد رشته روانشناسی عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون توسط سیده مرضیه اشرفی دانشجوی ورودی سال 94 این دانشگاه با موضوع " اثربخشی آموزش گروهی مبتنی بر بهبود کیفیت زندگی بر معنای زندگی سرمایه ی روانشناسی و خودبخشایشگری در مادران دارای فرزند معلول جسمی - حرکتی" دفاع شد.

پایان نامه خانم اشرفی نشان می دهد که 10 جلسه آموزش بهبود کیفیت زندگی می تواند باعث بهبود مولفه های سرمایه ی روانشناختی، خودبخشایشگری و معنای زندگی در مادران دارای فرزند معلول شود.

جلسه ی دفاع از این پایان نامه با حضور استاد راهنما پروفسور نوراله محمدی (عضو هیات علمی بخش روانشناسی بالینی دانشگاه شیراز) دکتر نظام الدین قاسمی استاد مشاور و دکتر علیرضا عظیم پور استاد داور َ(اعضای هیات علمی بخش روانشناسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون) با نظارت خانم دکتر زیبا قلاوندی (عضو هیات علمی و رییس بخش زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون) و با حضورمعاون آموزشی دانشگاه، اعضای هیات علمی بخش روانشناسی و دانشجویان برگزار گردید.

پس از ارائه ی پایان نامه توسط سیده مرضیه اشرفی و استماع نظرات اساتید مشاور، راهنما و هیات داوران، این پایان نامه موفق به کسب نمره 19.71 و درجه عالی شد.