سه شنبه ، 20 آذر ، 1397

کد خبر: 416   |  دفعات بازدید : 376   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

15 اسفند, 1396
برگزاری نهمین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه سلمان فارسی

نهمین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی دانشگاه سلمان فارسی با حضور اعضای جدید برگزار شد

نهمین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه سلمان فارسی پس از انتخاب سه عضو جدید هیات علمی از سوی شورای فرهنگی و همچنین تعیین اعضای دانشجویی این کمیته از بین مدیران مسئول نشریات دانشجویی، عصر دوشنبه در دفتر معاون فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.

در این جلسه ابتدا دکتر رضایی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و رئیس کمیته، ضمن قدردانی از اعضای سابق، به اعضای جدید خوشآمد گفت و برای همه آنها آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه آقای آروند مدیر فرهنگی و اجتماعی و دبیر کمیته نیز با برشمردن وظایف کمیته، برخی از بندهای آیین نامه را قرائت کرد.

در این جلسه که با حضور اکثریت اعضا برگزار شد، نسبت به صدور مجوز نشریات جدید و همچنین کانال های تلگرامی که از آرم و نشان دانشگاه استفاده می کنند؛ تصمیم گیری شد.

کانال های  تلگرامی  تشکل قلم و اندیشه، کانون قرآن وعترت، انجمن نجوم، انجمن علمی علوم مهندسی و انجمن علمی مهندسی فناوری اطلاعات  از کمیته ناظر بر نشریات مجوز فعالیت دریافت کردند.

همچنین با صدور مجوز نشریه سوژه به صاحب امتیازی کانون فرهنگی فیلم و عکس، نشریه پالس به صاحب امتیازی انجمن علمی مهندسی برق موافقت شد و با تغییر مدیران مسئول و سردبیران نشریات نشریه مکعب مستطیل به صاحب امتیازی انجمن علمی علوم مهندسی، نشریه فضای بیکران به صاحب امتیازی انجمن علمی نجوم و نشریه داروگ به صاحب امتیازی انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی نیز موافقت به عمل آمد.