چهارشنبه ، 24 مرداد ، 1397

کد خبر: 422   |  دفعات بازدید : 239   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی مقابله با شکست عاطفی و پیشگیری از آسیب های روحی و روانی در جوانان

22 فروردين, 1397

کارگاه آموزشی  مهارت های پیشگیری از اعتیاد، شناخت عوامل آسیب زا و درمان ویژه دانشجویان روز سه شنبه مورخ 21/01/1397 به مدت 2 ساعت در محل سالن اجتماعات علامه دوانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با هدف آسیب شناسی روابط عاطفی توسط مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون با همکاری کانون دانشجویی همیاران سلامت  و با حضور دکتر علی رضا عظیم پور رئیس مرکز مشاوره، بهداشت و درمان و عضو هیأت علمی بخش روان شناسی برگزار شد.

دکتر عظیم پور در این کارگاه به ارائه مباحثی در خصوص عوارض روان شناختی و تحصیلی شکست عاطفی، بررسی برخی دلایل شکست عاطفی از جمله نگرش های متفاوت دختران و پسران دانشجو، باورهای غلط در مورد رابطه ی بین دو جنس، عدم آگاهی از تفاوت های فردی افراد جنس مقابل، عدم پرورش دادن ابعاد و اهداف متنوع در زندگی اشاره نمودند.

مدرس کارگاه افزودند: بهترین راهکار بعد از یک رابطه عاطفی شرکت در جلسات بازسازی مشاوره و روان درمانی است و بعد از بازسازی با عزمی جزمتر می توان دست به انتخابی آگاهانه زد.

ایشان با اشاره به اینکه امروزه بخشی از ازدواج ها در دانشگاه ها صورت می پذیرد و  ممکن است تصمیمات بر اساس احساس و هیجان صورت بگیرد، بر شناخت زنگ خطرها تاکید نمودند، در انتهای کارگاه نیز جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.