پنجشنبه ، 6 ارديبهشت ، 1397

کد خبر: 423   |  دفعات بازدید : 56   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی مهارت ارتباط موثر و روابط بین فردی

22 فروردين, 1397
برگزاری کارگاه آموزشی مهارت ارتباط موثر و روابط بین فردی

کارگاه آموزشی مهارت ارتباط موثر و روابط بین فردی ویژه دانشجویان در روز دوشنبه مورخ 20/01/1397 به مدت 2 ساعت در محل سالن اجتماعات علامه دوانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

در این کارگاه که توسط مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی با همکاری کانون دانشجویی همیاران سلامت روان برگزار شد دکتر لیلا شاملی مدرس کارگاه به ارائه مباحث تئوری و نظری در خصوص راهکارهای ارتباط موثر و مثبت بین افراد و زبان بدن پرداختند.

وی گفت:  از مهمترین عوامل موثر بر روابط بین فردی، گوش دادن فعال، سوال کردن، احترام گذاشتن، ابراز وجود و نه گفتن است.

عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ادامه، مطالبی در مورد زبان بدن، شناسایی پیام‌های غیرکلامی و درک صحیح دیدگاه‌های واقعی دیگران، تشخیص و کشف دروغ، به‌کارگیری صحیح پیام‌های غیرکلامی برای اثرگذاری بیش‌تر و هدایت ارتباط مؤثر، آشنایی با حریم‌های خصوصی افراد و چگونگی رعایت آن‌ها برای القای امنیت بیش‌تر، شناسایی نشانه‌ها و ژِست‌های دست ارائه داد.

برگزاری کارگاه آموزشی مهارت ارتباط موثر و روابط بین فردیبرگزاری کارگاه آموزشی مهارت ارتباط موثر و روابط بین فردیبرگزاری کارگاه آموزشی مهارت ارتباط موثر و روابط بین فردی