چهارشنبه ، 24 مرداد ، 1397

کد خبر: 424   |  دفعات بازدید : 264   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های پیشگیری از اعتیاد، شناخت عوامل آسیب زا و درمان

22 فروردين, 1397
برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های پیشگیری از اعتیاد، شناخت عوامل آسیب زا و درمان

کارگاه آموزشی مهارت های پیشگیری از اعتیاد، شناخت عوامل آسیب زا و درمان  ویژه دانشجویان  در روز دوشنبه مورخ 20/01/1397 به مدت 2 ساعت برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که توسط مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون با همکاری کانون دانشجویی همیاران سلامت روان برگزار شد، دکتر علی رضا عظیم پور رئیس مرکز مشاوره، بهداشت و درمان  و عضو هیئت علمی بخش روانشناسی به ارائه مباحثی در خصوص ساز و کار عصبی و عوامل خطر ساز اعتیاد، افکار غلط در مورد مواد و لزوم تغییر آن، پاکسازی محیط و تغییر محرک های محیطی مرتبط با اعتیاد پرداخت و همچنین مطالبی در خصوص افسردگی، اضطراب و ساز و کار مهار هیجانات منفی جهت پیشگیری از اعتیاد مطرح کردند.

دکتر عظیم پور، اعتیاد به مواد مخدر را یکی از عوامل بسیار تأثیرگذار در روند آموزش، امنیت،اخلاق، خانواده و فرد دانسته و گفت: متأسفانه به دلیل عدم آگاهی درست افراد  از عوارض و پیامدهای مصرف انواع مواد مخدر، ضربات سهمگینی از این ناحیه  متوجه فرد شده، که همین مسئله لزوم اطلاع رسانی در این رابطه را دو چندان می کند.

هدف از برگزاری این کارگاه، ارتقای آگاهی دانشجویان از آثار و عوارض سوءمصرف انواع مواد مخدر، رفتارهای پرخطر و پیامدهای منفی جسمانی و روانی آن و به منظور پیشگیری از آسیب های روانی اجتماعی در محیط دانشگاه می باشد.

برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های پیشگیری از اعتیاد، شناخت عوامل آسیب زا و درمان برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های پیشگیری از اعتیاد، شناخت عوامل آسیب زا و درمان برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های پیشگیری از اعتیاد، شناخت عوامل آسیب زا و درمان برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های پیشگیری از اعتیاد، شناخت عوامل آسیب زا و درمان