جمعه ، 1 تير ، 1397

کد خبر: 426   |  دفعات بازدید : 140   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اکران فیلم سینمایی فاخر و ارزشمند به وقت شام در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

11 ارديبهشت, 1397
اکران فیلم سینمایی فاخر و ارزشمند به وقت شام  در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، فیلم سینمایی به وقت شام  به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا یکشنبه شب با استقبال مسئولان، اساتید و دانشجویان در  دانشگاه سلمان فارسی اکران شد.

این فیلم به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه یکشنبه شب ساعت 21 اکران شد.

استقبال خوب دانشجویان و مسئولان از فیلم سینمایی به وقت شام نشان دهنده ی آن است که اگر اثری پر محتوا و با ارزش ساخته شود بدون شک با استقبال مواجه خواهد شد.

به وقت شام حکایت دو خلبان ایرانی است که برای برای نجات مردمی که در محاصره داعش قرار گرفته اند به شهر تدمر اعزام می شوند، ولی موانع سختی مقابل آنهاست.

یونس ( هادی حجازی فر ) به همراه پسرش علی ( بابک حمیدیان ) که هر دو خلبان هستند، به منطقه تدمر سوریه اعزام می شوند تا تعدادی از مردم باقی مانده را با هواپیما به دمشق برسانند. اما در جریان بازگشت، داعشی ها کنترل پرواز را به دست می گیرند و...