جمعه ، 1 تير ، 1397

کد خبر: 430   |  دفعات بازدید : 113   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی بهسازی روابط بین فردی و مدیریت اختلافات زوجین ویژه زوج های دانشجو

17 ارديبهشت, 1397

کارگاه آموزشی بهسازی روابط بین فردی و مدیریت اختلافات زوجین ویژه زوج های دانشجو در روز یکشنبه مورخ 16/02/1397 به مدت 2 ساعت برگزار شد.

مدرس کارگاه، دکتر عظیم پور در این کارگاه آموزشی که توسط مرکز مشاوره با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در سالن اجتماعات علامه دوانی برگزار شد، به ارائه مباحثی در خصوص مهارت های ارتباطی قبل و پس از ازدواج و نحوه برقراری تعامل و رفتار مناسب زوجین پرداخت.

عضو هیئت علمی بخش روانشناسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در مورد باورهای غلط در مورد زندگی زناشویی از جمله نگاه کمال گرایانه به همسر، توقعات غیر واقع بینانه از عشق، تصورات نادرست زوجین از رابطه با خانواده پدری وتصور عدم وجود هرگونه اختلاف بین زوجین، توضیحاتی ارائه داد و در پایان وی راهکارهایی را برای حل اختلافات زناشویی ارائه نمود.

چهارمین جشن ازدواج دانشجویی ویژه دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی با حضور 31 زوج دانشجو در روز دوشنبه 17 اردیبهشت ماه برگزار می شود.