چهارشنبه ، 24 مرداد ، 1397

کد خبر: 431   |  دفعات بازدید : 180   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آیت الله اسد الله ایمانی نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز به دلیل بیماری دار فانی را وداع گفت

18 ارديبهشت, 1397

آیت اله ایمانی که سال‌ها در کسوت امامت جمعه‌ کازرون، بوشهر و شیراز نقش اساسی در هدایت مردم داشت از چند ماه پیش با شدت گرفتن بیماری در بیمارستان بستری و تحت مراقبت‌های ویژه درمانی قرار گرفت.

آیت الله اسد الله ایمانی در سال ۱۳۲۶ در شهرستان کازرون به دنیا آمد. وی دوران ابتدایی و ۳ سال اول دروس حوزوی را در کازرون پشت سر گذاشت و سپس به قم رفت و در محضر علمای بزرگ مشغول به تحصیل شد.

آیت الله ایمانی با حکم امام(ره) در سال ۱۳۵۸ به عنوان نماینده ایشان و امام جمعه کازرون تا سال ۱۳۸۰ مشغول به فعالیت بود.آیت اله ایمانی در سال ۸۰ نیز با حکم مقام معظم رهبری به عنوان نماینده ولی فقیه در استان بوشهر و امام جمعه بوشهر معرفی شد ودر بهمن سال ۱۳۸۷ نیز به عنوان نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز معرفی شد.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری و امامت جمعه شیراز، امام جمعه شهر‌های کازرون و بوشهر، نخستین نماینده روحانی و نماینده، ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز و نماینده، ولی فقیه در بنیاد مسکن استان‌های فارس و بوشهر از مهمترین مسئولیت‌های این عالم مجاهد در زندگی بود.

مرحوم آیت الله اسدالله ایمانی به دلیل بیماری در اردیبهشت سال جاری استعفای خود را از نمایندگی ولی فقیه در فارس و امامت جمعه شیراز اعلام کرده بود و از چندی پیش در بیمارستان بستری شده بود.

آیین وداع با پیکر امام جمعه فقید شیراز شامگاه سه‌شنبه در شبستان امام خمینی(ره) آستان شاهچراغ(ع) برگزار می‌شود.

همچنین پیکر این عالم ربانی روز چهارشنبه پس از تشییع باشکوه توسط مردم شیراز و استان فارس(از دفتر امام جمعه شیراز واقع در میدان امام حسین(ع) به سمت حرم شاهچراغ(ع)) به شهر قم منتقل و در جوار آستان مقدس حضرت معصومه(س) به خاک سپرده می‌شود.

دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضایعه درگذشت نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه شیراز را به خانواده آن مرحوم و مردم استان فارس تسلیت می‌گوید.