دوشنبه ، 30 مهر ، 1397

کد خبر: 432   |  دفعات بازدید : 285   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری چهارمین جشن بزرگ ازدواج دانشجویی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

18 ارديبهشت, 1397
برگزاری چهارمین جشن بزرگ ازدواج دانشجویی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

چهارمین جشن ازدواج دانشجویی دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی عصر دیروز با حضور 32 زوج دانشجو در سالن اجتماعات نصراله مردانی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون در مورخه 97/02/17 برگزار شد.

در ابتدای این جشن که با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه کازرون، اساتید، دانشجویان، 32 زوج دانشجو و خانواده های آنان  برگزار شد، دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضمن خیر مقدم و خوش آمد به میهمانان و تبریک به زوج های جوان گفت : هدف از خلقت و آفرینش همسران طبق آیه 21سوره روم، آرام بخشی آنها به همدیگر است تا در سایه این آرامش و با آن رابطه ی مودت و رحمتی که خداوند بین آنها ایجاد می نماید تکامل یابند و نسل انسانی بقاء یابد.

دکتر براتی در ادامه با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم که می فرماید بنایی در اسلام محبوبتر نزد خداوند از بنای ازدواج بنیان نهاده نشده است گفت: باید توجه داشته باشیم ازدواجی که اسلام بدان توصیه کرده ازدواجی است پایدار که با هدفی ارجمند نه کم ارج و بی اهمیت شکل گیرد. لذا ازدواج بدون سنجش و بدون اهداف پایدار و عالیه، بنیانی سست و باطل و زود فرو ریزنده است.

در ادامه برنامه نماینده ولی فقیه و امام جمعه کازرون، حجت الاسلام خرسند ضمن خرسندی از حضور در جمع جوانان و دانشجویان و با تبریک شروع زندگی و پیوند آسمانی به زوج های جوان گفت: هیچ بنایی مقدس تر و ماندگارتر و بافایده تر از بنیان خانواده نیست و بنیان خانواده آغاز و شالوده اش ازدواج است. البته منظور از اینگونه ازدواج ، ازدواجی است که فقط به قصد کامجویی جنسی نباشد. چرا که خداوند برای اینکه بشر تن به ازدواج دهد و خانواده و بقای نسل تشکیل شود غریزه جنسی را مقدمه ای قرار داده که ازدواج را شیرین کند نه فقط به عنوان اصل و هدف ازدواج باشد.

خرسند با بیان اینکه: زندگی همیشه شیرین است در صورتی که ما بخواهیم و دید ما به زندگی یک دید ماندگار باشد دیدی که بر اساس عرف جامعه اسلامی باشد گفت: اگر دیدمان بر اساس شهوت و کامجویی جنسی باشد با گذشت زمان دلزده می شویم.

وی اظهار داشت: شالوده ی زندگی باید بر اساس محبت به یکدیگر ، صفا ، یکرنگی ، صمیمیت ، بی غلو و غش بودن و ... باشد . در این صورت است که با گذشت زمان ، عشق و محبت بیشتر می شود .

رئیس شورای فرهنگی عمومی شهرستان در پیان ضمن تبریک مجدد به زوج های جوان گفت: توصیه مهم من که یک توصیه قرآنی و پیامبر و ائمه اطهار می باشد این است که زیبا سخن بگویید و برای زیبا سخن گفتن حضرت فاطمه زهرا ( س ) الگوی خود را قرار دهید.

در ادامه حاج اقا علی پور رئیس سازمان تبلیغات شهرستان کازرون عقد نمادین یکی از زوجین دانشجو را اجرا کرد و در ادامه توصیه های برای زندگی بهتر برای زوجین داشت.

تقدیر نمادین از سه زوج به نمایندگی همه زوج های دانشجو، اجرای موسیقی زنده و پخش کلیپ از دیگر برنامه های این جشن بود.

چهارمین جشن بزرگ ازدواج دانشجویی با حضور 32 زوج دانشجوی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با هدف ترویج فرهنگ ساده زیستی و تشویق جوانان به ازدواجو حمایت از زوج های جوان برگزار شد.

قبل از برگزاری جشن کارگاههای آموزشی مسائل روانشناختی مرتبط با رفتارهای جنسی زوجین ویژه خانم های دانشجو، بهسازی روابط بین فردی و مدیریت اختلافات زوجین و تحکیم و تداوم عشق بین زوجین توسط مرکز مشاوره دانشگاه با همکاری معاونت فرهنگی برای زوجین دانشجو برگزار شد.