دوشنبه ، 30 مهر ، 1397

کد خبر: 433   |  دفعات بازدید : 297   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی تحکیم و تداوم عشق بین زوجین

19 ارديبهشت, 1397
برگزاری کارگاه آموزشی تحکیم و تداوم عشق بین زوجین
کارگاه آموزشی تحکیم و تداوم عشق بین زوجین ویژه زوج های دانشجو دانشگاه سلمان فارسی کازرون در روز دوشنبه مورخ 17/02/1397 به مدت 2 ساعت در سالن اجتماعات علامه دوانی برگزار شد.
در این کارگاه که توسط مرکز مشاوره با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد، دکتر قاسمی مدرس کارگاه  آموزشی تحکیم و تداوم عشق بین زوجین گفت: یکی از مسایل مهم جوانان در آستانه ازدواج، چگونگی برخورد و نتیجه گیری درست در راستای انتخاب همسر دلخواه و شایسته است لذا شناخت همراه با آگاهی و بینش صحیح از یکدیگر در پیش از ازدواج، یک ضرورت است.
دکتر قاسمی بیان داشت: در مرحله ابتدایی انتخاب همسر، باید حساسیت را کنار گذاشت و به این نکته توجه داشت که عشق و علاقه از روی احساس، نمی تواند ملاکی برای ازدواج سالم باشد.
عضو هیئت علمی بخش روانشناسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با تاکید بر اهمیت مرحله آشنایی و آمادگی برای ازدواج، اضافه کرد: نپرسیدن سوالات کافی، نادیده گرفتن نشانه های هشدار دهنده، مشکلات بالقوه، سازش عجولانه و زودهنگام، تسلیم شدن به زرق و برق های مادی و ظاهری و نیاز جنسی، مقدم دانستن تعهد بر تفاهم، نادیده گرفتن تردیدهای خود، باور غلط به توانایی تغییر دادن همسر و  اعتقاد به اینکه مشکلات پس از ازدواج کمتر می شود، از باورهای غلط و اشتباهات در فرآیند آشنایی است.
محور‌های اصلی مورد بحث در این کارگاه آموزشی، آموزش در زمینه خود شناسی قبل از ازدواج، فرآیند آشنایی، انواع بلوغ ها(جسمی، جنسی، عقلی، عاطفی، اجتماعی)، انواع عشق و نقش آن در ازدواج و همچنین معیارهای انتخاب همسر، ویژگی های فرد عاشق، دلایل ازدواج، عوامل موثر بر ازدواج موفق و زندگی مشترک و چالش های آن و رفتارهای پس از ازدواج بود.
برگزاری کارگاه آموزشی تحکیم و تداوم عشق بین زوجین  برگزاری کارگاه آموزشی تحکیم و تداوم عشق بین زوجین  برگزاری کارگاه آموزشی تحکیم و تداوم عشق بین زوجین