دوشنبه ، 30 مهر ، 1397

کد خبر: 434   |  دفعات بازدید : 301   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام تسلیت رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در پی درگذشت حضرت آیت اله حاج شیخ اسدالله ایمانی

19 ارديبهشت, 1397

دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت ارتحال حضرت آیت الله ایمانی نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز پیام تسلیتی صادر کرد:
در این پیام آمده است:
یا ایتها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیه مرضیه ، فادخلی فی عبادی و ادخلی جنتی
خبر درگذشت عالم ربانی و مجاهد فقیه حضرت آیت الله حاج شیخ اسدالله ایمانی نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز موجب تاسف و تالم همگان گردید.
این شخصیت برجسته ی دینی و این روحانی مبارز انقلابی، تلاش ها و مجاهدت های زیادی برای به ثمر نشستن و تثبیت و تقویت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی در سالهای قبل و بعد از انقلاب از خود به یادگار گذاشته اند که همواره در اذهان ملت ماندگار خواهد بود.
اینجانب این ضایعه ی بزرگ را محضر رهبر معظم انقلاب، بیت مکرم آن حضرت و مردم شریف فارس تسلیت عرض نموده و از درگاه حضرت احدیت برای روح بلند آن عالم پارسا، علو درجات و غفران الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم.

دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون