چهارشنبه ، 24 مرداد ، 1397

کد خبر: 435   |  دفعات بازدید : 254   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتخابات شورای صنفی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون به دور دوم کشید

19 ارديبهشت, 1397
انتخابات شورای صنفی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون به دور دوم کشید

انتخابات شورای صنفی که در مورخه 97/02/18  روز سه شنبه در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد به دور دوم کشیده شد.

دکتر مسلم عباسی معاون دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون پیرامون انتخابات شورای صنفی گفت: انتخابات شورای صنفی یکی از بزرگترین انتخابات در سطح دانشگاه می باشد که فراگیری آن شامل همه دانشجویان می شود.

دکتر عباسی گفت: روند انتخابات شورای صنفی دانشجویان بر اساس آئین نامه ها و دستورالعمل های شورای صنفی اجرا  و برگزاری انتخابات در روز سه شنبه 97/02/18 از ساعت 9 صبح آغاز و در ساعت 17 عصر پایان یافت که با استقبال دانشجویان مواجه شد.

رئیس کمیته ناظر بر انتخابات شورای صنفی اظهار داشت: پس از اتمام زمان رای گیری، شمارش آراء با حضور اعضای کمیته نظارت و اجرائی آغاز شد که با توجه به تعداد زیاد کاندیدها، و به دست نیاوردن حدنصاب رای ها که طبق آئین نامه باید اعضای پذیرفته شده تعداد 1+50% کل آرا، رای داشته باشند ، انتخابات به دور دوم کشیده شد.

معاون دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی افزودند: دور دوم انتخابات شورای صنفی با حضور 14 کاندید ، سه شنبه هفته آینده در مورخ 97/02/25 برگزار خواهد شد که تلاش خواهیم کرد مقدمات برگزاری انتخابات اینترنتی را فراهم نماییم تا دانشجویان بتوانند بدون نیاز به حضور در دانشگاه امکان شرکت در انتخابات را داشته باشند.

وی در پایان گفت : از تمامی کسانی که در برگزاری این انتخابات پرشور بویژه اعضای کمیته های نظارت و اجرایی و همچنین کاندیدها و دانشجویان نقش آفرینی کردند تشکر و قدردانی می کنیم و امیدواریم در دور دوم شاهد انتخابات پرشوری باشیم که سرانجام منجر به انتخاب نمایندگان پرتلاش و پر انگیزه برای ارتقاء بیشتر وضعیت رفاهی دانشجویان شوند و بتوانند بازوان توانمندی برای دانشگاه باشند.