چهارشنبه ، 24 مرداد ، 1397

کد خبر: 437   |  دفعات بازدید : 224   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آغاز به کار هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت

23 ارديبهشت, 1397
آغاز به کار هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت
هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون صبح امروز با حضور مسئولان دانشگاه آغاز به کار کرد.
دکتر مهدی رضایی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در مراسم افتتاحیه هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت که با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، اساتید، مدیران ، کارکنان و دانشجویان برگزار شد گفت: جشنواره حرکت تجلی گاه اراده علمی دانشجویان است که آنچه آموخته اند به نمایش می گذارند.
رضایی گفت: این جشنواره می تواند نمادی از پیوند علم و تکنولوژی و دانشگاه و جامعه باشد نمادی از استفاده بهینه از وقت است و ایام و لحظات را صرف آموزش و پژوهش کردن است.
وی اظهار داشت: هر چقدر این جشنواره در بردارنده محصولات علمی ملموس و کارآمد باشد میزان توفیق دانشگاه را در ارائه علوم مفیدتر به جامعه نشان می دهد .
رضایی بیان داشت :  جشنواره حرکت گامی است در جهت آماده سازی علمی و تکنولوژی دانشجویان برای ورود به جامعه و آغازی برای ارائه خدمات بهتر به میهن عزیزمان می باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با بیان اینکه جشنواره حرکت تنها جشنواره دانش بنیان دانشگاهی است خاطر نشان کرد: برگزاری مداوم جشنواره حرکت پیوسته یادآوری می کند که علم فقط برای علم و هنر فقط برای هنر کافی نیست بلکه علم و هنر باید ابزاری در خدمت تعالی و پیشرفت انسان و جامعه و کشور قرار گیرند و به ایجاد رفاه و ثروت بیشتر برای همگان سرانجام یابد.  که عنوان جشنواره حرکت نیز گویای این حرکت به سمت توسعه و رفاه اجتماعی و اقتصادی است.
وی در پایان با یادآوری شعار ارزشمند سال 1397 گفت: حمایت از کالای ایرانی وظیفه تک تک ماست که سبب می شود تولیدکنندگان و علم آفرینان و شرکت های دانش بنیان با پشتیبانی مردم، با دلگرمی و شوق وافر قدم های استواری برای پیشرفت کشور بردارند.
آغاز به کار هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکتآغاز به کار هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکتآغاز به کار هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکتآغاز به کار هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت