شنبه ، 26 آبان ، 1397

کد خبر: 438   |  دفعات بازدید : 504   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تقدیر از برگزیدگان هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون

26 ارديبهشت, 1397
تقدیر از برگزیدگان هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون

هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف عصر دیروز با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اساتید، کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه به کار خود پایان داد.

در بخش انجمن علمی برتر، عنوان برگزیده، تندیس زرین، لوح تقدیر و جایزه نقدی به انجمن علمی دانشجویی آموزش زبان انگلیسی تعلق گرفت و انجمن علمی دانشجویی رشته زبان و ادبیات فارسی عنوان قابل تقدیر، تندیس طلایی، لوح تقدیر و جایزه نقدی به دست آورد.

در بخش استاد مشاور انجمن های علمی دانشجویی، عنوان برگزیده ، تندیس زرین ، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مهندس علیرضا دهقان رسید و عنوان قابل تقدیر، تندیس نقره ای، لوح تقدیر و جایزه نقدی به دکتر سیروس بهرامی تعلق گرفت.

در بخش دبیر انجمن علمی برتر، خانم سارا مظلوم دبیر انجمن علمی دانشجویی رشته مهندسی فناوری اطلاعات عنوان برگزیده، تندیس طلایی، لوح تقدیر و جایزه نقدی را کسب نمود و خانم زینب بازیار دبیر انجمن علمی دانشجویی رشته مهندسی شهرسازی، عنوان قابل تقدیر، تندیس نقره ای، لوح تقدیر و جایزه نقدی را به دست آورد.

در بخش فعالیت علمی خلاقانه، انجمن علمی دانشجویی رباتیک، عنوان برگزیده، تندیس طلایی، لوح تقدیر و جایزه نقدی را از آن خود نمود و انجمن علمی دانشجویی روانشناسی عنوان قابل تقدیر، تندیس نقره ای، لوح تقدیر و جایزه نقدی را در این جشنواره کسب نمود.

در بخش فضای مجازی، انجمن علمی مهندسی فناوری اطلاعات عنوان برگزیده همراه با تندیس طلایی، لوح تقدیر و جایزه نقدی را به دست آورد و انجمن علمی دانشجویی رشته آموزش زبان انگلیسی عنوان قابل تقدیر همراه با تندیس نقره ای، لوح تقدیر و جایزه نقدی را از آن خود نمود.

در بخش مسابقه علمی، عنوان برگزیده به همراه تندیس طلایی، لوح تقدیر و جایزه نقدی به انجمن علمی دانشجویی رشته زبان و ادبیات فارسی تعلق گرفت و انجمن علمی دانشجویی رشته آموزش زبان انگلیسی عنوان قابل تقدیر به همراه تندیس نقره ای، لوح تقدیر و جایزه نقدی به انجمن علمی دانشجویی رشته آموزش زبان انگلیسی را به دست آورد.

در بخش رویداد علمی، عنوان برگزیده ، تندیس طلایی، لوح تقدیر و جایزه نقدی به انجمن های علمی دانشجویی رشته های علوم کامپیوتر و ریاضیات و کاربردها رسید و انجمن علمی دانشجویی نجوم عنوان قابل تقدیر، تندیس نقره ای، لوح تقدیر و جایزه نقدی را به دست آورد.

در بخش غرفه نمایشگاهی، عنوان برگزیده، تندیس طلایی، لوح تقدیر و جایزه نقدی به انجمن علمی دانشجویی علوم مهندسی و عنوان قابل تقدیر، تندیس نقره ای، لوح تقدیر و جایزه نقدی به انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق رسید.

تقدیر از برگزیدگان هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرونتقدیر از برگزیدگان هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون