شنبه ، 26 آبان ، 1397

کد خبر: 439   |  دفعات بازدید : 475   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت و سومین جشنواره نشریات دانشگاهی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

26 ارديبهشت, 1397

هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت و سومین جشنواره نشریات دانشگاهی با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان بخش های مختلف، با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، اساتید، کارکنان و دانشجویان عصر سه شنبه در سالن اجتماعات استاد علی دوانی به کار خود پایان داد.

در ابتدای  این مراسم، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر مهدی رضایی ضمن عرض خیر مقدم گفت: هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت و سومین جشنواره دانشگاهی نشریات ویژگی های منحصر به فردی داشت که مهم ترین آن ها، دستاوردهای  علمی این جشنواره بود که در مقایسه با ادوار گذشته بسیار بیشتر بود.

دکتر رضایی اظهار داشت:  امسال در جشنواره دانشگاهی حرکت تمامی انجمن های علمی حضور داشتند که با تمام توان و اشتیاق در این جشنواره حضور و نقشی فعال ایفا نمودند.

رضایی افزودند: انجمن های علمی در سال تحصیلی 96 در مجموع 89 برنامه اجرا نمودند که این برنامه ها در نوع خود، باعث پویایی و نشاط علمی در دانشجویان و دانشگاه گردیده است.

وی گفت: همزمان با برگزاری هشتمین جشنواره دانشگاهی حرکت، توانستیم سومین جشنواره نشریات دانشگاهی نیز برگزار نماییم که از ویژگی های این دوره از جشنواره نشریات ، حضور و شرکت تمامی نشریات دانشگاه در این جشنواره بود.

دکتر رضایی در پایان، از رئیس دانشگاه که همواره پشتیبان و از حامیان اصلی اجرای برنامه های فرهنگی هستند ، اساتید مشاور انجمن های علمی که با حضور حداکثری از فعالیت های علمی دانشجویان حمایت کردند ، داوران این جشنواره، اعضای کمیته حمایت و نظارت بر انجمن های علمی، اعضای کمیته ناظر بر نشریات و اعضای انجمن های علمی و دست اندرکاران نشریات تشکر و قدردانی نمود.