دوشنبه ، 1 مرداد ، 1397

کد خبر: 440   |  دفعات بازدید : 178   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تقدیر از برگزیدگان سومین جشنواره نشریات دانشگاهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

26 ارديبهشت, 1397
تقدیر از برگزیدگان سومین جشنواره نشریات دانشگاهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

سومین جشنواره نشریات دانشگاهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف، عصر دیروز در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه به کار خود پایان داد.

در بخش نشریه برتر، عنوان برگزیده،تندیس زرین و جایزه نقدی به نشریه آرمان شار به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی شهرسازی تعلق گرفت و نشریه فرایند به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی مهندسی فناوری اطلاعات عنوان قابل تقدیر به همراه تندیس نقره ای و جایزه نقدی را به دست آورد.

در بخش مقاله، نشریه فرایند به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی مهندسی فناوری اطلاعات عنوان برگزیده، تندیس زرین و جایزه نقدی را به دست آورد و نشریه جویبار به صاحب امتیازی کانون ادبی جویبارعنوان قابل تقدیر، تندیس نقره ای و جایزه نقدی را کسب نمود.

در بخش مصاحبه، عنوان برگزیده، تندیس طلایی و جایزه نقدی به نشریه آرمان شار به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی مهندسی شهرسازی رسید و عنوان قابل تقدیر، تندیس نقره ای و جایزه نقدی نشریه داروگ را از آن خود کرد.

در بخش گرافیک و صفحه آرایی، عنوان برگزیده، تندیس طلایی و جایزه نقدی به  نشریه معکب مستطیل به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی علوم مهندسی و عنوان قابل تقدیر، تندیس نقره ای و جایزه نقدی به  نشریه فرآیند به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی فناوری اطلاعات رسید.