دوشنبه ، 1 مرداد ، 1397

کد خبر: 441   |  دفعات بازدید : 142   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه های آموزشی سازگاری روان شناختی دانشجویان با زندگی خوابگاهی- دانشجویی

25 ارديبهشت, 1397

کارگاههای آموزشی سازگاری روان شناختی با زندگی دانشجویی ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در روزهای یکشنبه 97/02/23و سه شنبه مورخ 97/02/25در خوابگاه های دخترانه سعادت و فاطمیه به مناسبت هفته سراهای دانشجویی برگزار شد.

در این کارگاه ها که توسط مرکز مشاوره با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار گردید، دکتر علی رضا عظیم پور رئیس مرکز بهداشت، مشاوره و درمان و عضو هیئت علمی بخش روانشناسی  در خوابگاه فاطمیه و دکتر نظام الدین قاسمی عضو هیئت علمی بخش روانشناسی درخوابگاه سعادت مباحثی در قالب سازگاری روان شناختی دانشجویان با زندگی دانشجویی و خوابگاهییان کردند.

محور‌های اصلی مورد بحث در این کارگاه های آموزشی، آموزش در زمینه شیوه های مطالعه، سازگاری تحصیلی، روش های سازگاری با زندگی خوابگاهی، مسائل و مشکلات عاطفی دانشجویان، نحوه برقراری تعامل و ارتباط مناسب با دوستان بود.

از دیگر برنامه های این کارگاه،برگزاری جلسه پرسش و پاسخ و  پاسخ به سوالات دانشجویان توسط مدرسین کارگاه بود.