جمعه ، 1 تير ، 1397

کد خبر: 444   |  دفعات بازدید : 102   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ندای " الهی العفو " و " الغوث الغوث " دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در لیالی قدر

20 خرداد, 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون: دانشجویان این دانشگاه در شب های قدر با حضور در نمازخانه دانشگاه ندای "الهی العفو" و "الغوث الغوث "سر دادند.

مراسم معنوی شب های پرخیر و برکت شب های قدر و ویژه برنامه شهادت حضرت علی (ع) به همت بسیج دانشجویی دانشگاه، با همکاری و حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی و با حضور دانشجویان و کارکنان در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.
دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی در شب های قدر و شب شهادت حضرت علی(ع) با حضور در نمازخانه دانشگاه به راز و نیاز مشغول شدند و با طلب عفو و بخشش گناهان از پروردگار ظهور حضرت حجت را خواستار شدند.
در مراسم شب های قدر سخنران برنامه حاج آقا میرشکاری ضمن تسلیت شهادت امام علی ( ع ) گفت: شب قدر، شب مشخص شدن قدر و منزلت انسان می باشد و باید در این شب ها که تعیین کننده تقدیر یکساله انسان می باشد نهایت استفاده را برد.
امام جماعت دانشگاه سلمان فارسی اظهار داشت: چه خوب است که در این ماه مبارک و در این شب های قدر تلاش بر این داشته باشیم که قرآن را در دل ها جای بدهیم و به تدبر و تفکر در آیات قرآنی بپردازیم و به تفسیر های قرآن مراجعه نماییم.
استاد حوزه علمیه بیان داشت: پایه و اساس تمام معارف اسلامی، شناخت نفس می باشد بطوری که حضرت علی ( ع ) می فرماید: من عرف نفسه، فقد عرف ربه.
حاج آقا میرشکاری افزودند: راه رسیدن به شناخت مبدا و مقصد فقط از طریق خالق ما میسر می شود لذا خدای متعال از جانشین خودش امام زمان ( عج ) در راستای معرفت دهی به انسان ها استفاده می کند. بنابراین بدون ارتباط با امام زمان( عج ) شناخت مبدا و مقصد امکان پذیر نیست.
میرشکاری گفت: دو چیز است که به انسان نزدیک است ولی انسان آن را دور می بیند که یکی مرگ است و دیگری انحراف از صراط مستقیم. مرگ دائما ما را همراهی می کند لذا باید برای خوب مردن برنامه داشته باشیم همچنین ما دائما بین دو راهی مستقیم و انحرافی هستیم لذا توجه به خطوط انحرافی بر ما لازم است.
میرشکاری به دلیل مقارن بودن شهادت امام علی ( ع ) در لیالی قدر به چند مورد از خصوصیات امام علی ( ع ) اشاره نمودند که عبارت اند از : با دنیا بودن ولی برای دنیا نبودن، وجودی نگاه کردن نه شهودی ، عبادت کردن خداوند متعال به صورت حضوری، عصمت داشتن و واسطه وجودی بودن بین حق و خلق.
دانشجویان شب زنده‌دار در فضایی سرشار از معنویت به مناجات و راز و نیاز عاشقانه با خالق یکتا پرداختند و با دل آکنده از یاد خدا، بهترین مقدرات را از حی قادر متعال مسألت کردند و برای ظهور امام عصر(عج)، سلامتی رهبر معظم انقلاب، شفای بیماران، رفع گرفتاری‌ها، پیروزی مسلمین و نجات مستضعفان عالم از چنگال مستکبران دست به دعا برداشتند.
دانشجویان احیاگر شب‌های قدر، ضمن طلب آمرزش و مغفرت از درگاه الهی، با پروردگار متعال تجدید پیمان کرده و روح و جان خود را با مضامین زیبا و نورانی و عرفانی دعای جوشن کبیر شست‌وشو دادند.
از آنجا که شب‌های مبارک قدر با ضربت خوردن و شهادت جانسوز مولای متقیان حضرت امیرمؤمنان(ع) همزمان است، این مراسم های پرفیض در دانشگاه در غم این مصیبت جانگداز سوگواری و عزاداری کردند و مداحان اهل بیت به مدح و ذکر مصیب اهل بیت (ع) پرداختند.