سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 445   |  دفعات بازدید : 490   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب رئیس مرکز آموزش عالی ممسنی و تقدیر از زحمات دکتر براتی توسط وزیر علوم

28 خرداد, 1397
انتصاب رئیس مرکز آموزش عالی ممسنی و تقدیر از زحمات دکتر براتی توسط وزیر علوم

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر محمد بازیار را به سمت "رییس مرکز آموزش عالی ممسنی" منصوب کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این حکم انتصاب خطاب به دکتر بازیار آمده است:

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب‌عالی به موجب این حکم به سمت رییس مرکز آموزش عالی ممسنی منصوب می شوید.

امید است با توکل به خداوند سبحان، ماموریت ها و وظایف محوله را برپایه قوانین، سیاست ها و برنامه های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان، خیرین و صاحب نظران، نقشی اساسی در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمایید.

دکتر محمد بازیار دانش آموخته دکترای ریاضی گرایش جبر، عضو هیات علمی و دانشیار دانشگاه یاسوج است و پیش از این مدیریت گروه آموزشی ریاضی و معاونت پشتیبانی دانشکده علوم پایه این دانشگاه را برعهده داشته است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین طی نامه ای از زحمات دکتر فرهاد براتی در زمان تصدی ایشان به عنوان رئیس مرکز آموزش عالی ممسنی تشکر و قدردانی نمود.

در قسمتی از این نامه آمده است بدون شک تلاش های شما در ارتقاء فعالیت های فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی و خدمت به دانشگاهیان پیوسته ملحوظ نظر اقشار فرهیخته جامعه و مشمول اجر اخروی نزد ایزد متعال خواهد بود.

دکتر فرهاد براتی که  هم اکنون رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون می باشد، از فروردین ماه سال 1391مسئولیت راه اندازی و سپس ریاست مرکز آموزش عالی ممسنی بر عهده داشته است پس از انتصاب به عنوان رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در مهرماه 1394همزمان مسئولیت مرکز آموزش عالی ممسنی را نیز بر عهده داشته اند.

انتصاب رئیس مرکز آموزش عالی ممسنی و تقدیر از زحمات دکتر براتی توسط وزیر علومانتصاب رئیس مرکز آموزش عالی ممسنی و تقدیر از زحمات دکتر براتی توسط وزیر علوم