پنجشنبه ، 29 شهريور ، 1397

کد خبر: 447   |  دفعات بازدید : 368   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

29 خرداد, 1397
تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

مراسم تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی عصرروزدوشنبه در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه برگزارشد.

در این مراسم که با حضور معاون و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی عصر روزدوشنبه 28 خرداد  ماه در سالن استاد علامه دوانی، برگزارشد، ازفعالان حوزه های مختلف فرهنگی دانشگاه در سال تحصیلی 96-97 تجلیل شد.

در ابتدای این جلسه دکتر مهدی رضایی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تبریک عید سعید فطر و همچنین گرامی داشت یاد و خاطره عالم مجاهد مرحوم حاج شیخ اسدالله ایمانی گفت: آیت الله ایمانی تربیت شده مکتب امام خمینی ( ره ) بود و عامل خیر و دلسوزی در این منطقه از کشور بود.

دکتر رضایی در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از دانشجویان فعال فرهنگی، گفت: علم به تنهایی برای توسعه حیات اجتماعی کافی نیست و آنچه که سبب تعالی علم و تمدن می شود فرهنگ هر جامعه است.

رضایی گفت:  نمی توان دانشگاه را عامل توسعه و پیشرفت در نظر گرفت و فرهنگ سازی را از وظایف دانشگاه به شمار نیاورد.

وی گفت: دانشگاه از مهم ترین بسترهای انتقال فرهنگ متعالی و پیشرفته و اصیل ایرانی اسلامی به نسل های بعد است. فرهنگی که در کنار علم و دانش به آهستگی از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود.

رضایی افزودند: فعالیت های فرهنگی در دانشگاه عاملی برای رشد فکری و نشاط این محیط علمی است و بدون این فعالیت ها، دانشگاه در خمودی و خموشی ملال آوری فرو می رود و چه بسا باعت دلزدگی از آموختن دانش نیز شود.

رضایی خاطر نشان کرد: هر چه از نظر فعالیت های فرهنگی دانشگاه پیشروتر باشد انگیزه های علم آموزی نیز در آن بیشتر خواهد شد و نشاط علمی افزایش می یابد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی در پایان اشاره کرد که حوزه فرهنگی دانشگاه، دانشجویی ترین بخش دانشگاه است چون بدون حضور و فعالیت دانشجویان، حوزه فرهنگی از عملکرد تهی می شود به همین دلیل حوزه فرهنگی حوزه خود شما دانشجویان است.

در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از دانشجویان فعال فرهنگی تقدیر شد. همچنین دانشجویان شام را مهمان حوزه ی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بودند.
تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرونتجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرونتجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون