پنجشنبه ، 22 آذر ، 1397

کد خبر: 449   |  دفعات بازدید : 643   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بیانیه دانشگاه سلمان فارسی در پی انتشار پاره ای مطالب و قضاوت های غیرمنصفانه در رابطه با برخی اعضای محترم هیات علمی در فضای مجازی

12 مرداد, 1397
بسم الله الرحمن الرحیم
ای کسانی که ایمان آورده اید! همواره برای خدا قیام کنید و از روی عدالت گواهی دهید، دشمنی با جمعیّتی، شما را به گناه و ترک عدالت نکشاند، عدالت کنید که به پرهیزگاری نزدیکتر است، و از ( معصیت ) خدا بپرهیزید، که از آنچه انجام می دهید، با خبر است!
در پی انتشار مطلبی در قضاوت در مورد یکی از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه در فضای مجازی، ضمن رد، تقبیح و پیگیری چنین رفتارهای غیر اخلاقی و بدور از انصاف در هر زمان و توسط هر شخص و گروهی، اعلام می دارد:
 دانشگاه صیانت از شأن و جايگاه علمی و اخلاقی تک تک اعضای محترم هیات علمی دانشگاه را بر خود فرض دانسته و انتشار چنین مطالبی را لطمه به حیثیت افراد و وجهه ی دانشگاه می داند. همچنین اعلام می دارد مرجع ارزشیابی مدارک علمی اعضای هیات علمی و تصمیم گیری در مورد تعیین تراز مناسب برای عضویت هیات علمی دانشگاه، مطابق ضوابط و مقررات، صرفا مرکز جذب وزارت و هیات های اجرایی جذب می باشد و قیل و قال های مغرضانه و موضع گیری های ناصواب تاثیری در اجرای صحیح و دقیق قانون نخواهد داشت.
روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی