شنبه ، 28 مهر ، 1397

کد خبر: 451   |  دفعات بازدید : 189   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

04 شهريور, 1397

هر آن کس خدمت جانان به جان کرد

به گیتی نام خود را جاودان کرد

در تاریخ پر افتخار انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، بزرگ مردان و پاک سیرتان زیادی برای حفظ و سربلندی این مرز و بوم و دفاع از آرمان های اصیل انقلاب اسلامی، با مایه گذاری از جان و مال خویش، مجاهدت و ایثارگری نموده اند.
هفته دولت یادآور فداکاری ها، مجاهدت ها و ایثارگری های دو دولت مرد بزرگ انقلاب اسلامی، شهیدان محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر است. بی شک ترسیم نمایی دقیق از منش و روش زندگی این دو معلم بزرگ ایمان و عمل، می تواند الگویی والا برای خدمتگزارن نظام در جهت
  پیشرفت و سرافرازی میهن عزیزمان ، ایران اسلامی باشد.
حال این ایام فرصت مناسبی است جهت گرامیداشت یاد و خاطره ی شهیدان والامقام مسئول و کارمندی که با روحیه ی فداکاری و از خودگذشتگی، حضور در سنگرهای جهاد و شهادت را بر کرسی های دنیوی ترجیح دادند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ی شهیدان والامقام عرصه ی خدمت و ایثار بویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته ی دولت و روز کارمند را به تمامی دولت مردان و کارکنان خدوم و متعهد بویژه کارمندان و کارکنان دانشگاه، تبریک عرض نموده، موفقیت همگان را از درگاه خداوند منان خواستارم.

دکتر فرهاد براتی

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون