چهارشنبه ، 21 آذر ، 1397

کد خبر: 452   |  دفعات بازدید : 292   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب دکترسید محمد دشتی به عنوان رئیس بخش زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

13 شهريور, 1397

با حکم دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر سید محمد دشتی به عنوان رئیس بخش زبان و ادبیات فارسی دانشگاه  منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است با عنایت به مراتب تجارب و تعهد جنابعالی به مدت دو سال به عنوان رئیس بخش زبان و ادبیات فارسی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر براتی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای دکتر دشتی از ایشان خواستند با اتکال به خداوند متعال، رعایت دقیق قوانین و مقررات، بهره گیری از خرد جمعی همکاران محترم هیات علمی و تعامل مثبت و سازنده با بخش های مختلف دانشگاه به ویژه حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی در انجام امور محوله کوشا باشند.