سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 453   |  دفعات بازدید : 541   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

وزیر علوم سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون را منصوب کرد

14 شهريور, 1397
وزیر علوم سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون را منصوب کرد

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طی حکمی دکتر انوشیروان غفاری پور را به سمت سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در حکم دکتر غلامی خطاب به دکتر غفاری پور آمده است : انتظار می رود با بهره مندی از تجارب همه اعضای هیات علمی دانشگاه و استفاده از تمام ظرفیت ها و همچنین جامعه نیکوکاران حامی آموزش عالی وظایف سرپرستی دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست ها و برنامه های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و ماموریت های تعیین شده و همچنین با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت المال و اعمال سیاست های موثر صرفه جویی در هزینه ها، پرهیز از تجمل گرایی ، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید.

دکتر انوشیروان غفاری پور دارای دکتری آمار و عضو هیات علمی بخش ریاضی دانشگاه یاسوج می باشد و در کارنامه خود سابقه ریاست دانشگاه پیام نور مرکز نورآباد ممسنی را دارد.

وزیر علوم در نامه ای جداگانه از خدمات دکتر فرهاد براتی رئیس سابق دانشگاه سلمان فارسی کازرون در زمان تصدی مسئولیت این دانشگاه قدردانی کرد.

وزیر علوم سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون را منصوب کردوزیر علوم سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون را منصوب کرد