سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 454   |  دفعات بازدید : 353   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب دکتر ابوذر خسروی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

19 شهريور, 1397

طی حکمی از سوی دکتر انوشیروان غفاری پور سرپرست دانشگاه ، دکتر ابوذر خسروی عضو هیات علمی بخش مهندسی شهرسازی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است نظر به مراتب دانش، تعهد و تجربه جنابعالی، به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی منصوب می شوید.

دکتر غفاری پور ضمن آرزوی توفیق برای دکتر خسروی از ایشان خواستند با اتکال به خداوند ،  بهره گیری از توانمندیهای موجود ، رعایت دقیق ضوابط و مقررات و نظارت بر اجرای دقیق قوانین و مقررات آموزشی در انجام برنامه ریزی های لازم در جهت گسترش و ارائه خدمات آموزشی مطلوب به دانشجویان کوشا باشند.

دکتر غفاری پور در نامه ای جداگانه از  خدمات دکتر علی مجیدی نیا  در مدت تصدی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه قدردانی کرد.