پنجشنبه ، 29 شهريور ، 1397

کد خبر: 456   |  دفعات بازدید : 164   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب مهندس مجتبی جنگجو به عنوان سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

21 شهريور, 1397
انتصاب  مهندس مجتبی جنگجو به عنوان سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

طی حکمی از سوی دکتر انوشیروان غفاری پور سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون،  مهندس مجتبی جنگجو به عنوان سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است نظر به مراتب تعهد، دانش و تجربه جنابعالی، به عنوان سرپرست امور اداری و پشتیبانی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر غفاری پور ضمن آرزوی توفیق برای مهندس جنگجو از ایشان خواستند با توکل به خداوند و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه ای و همفکری با همکاران محترم در تحقق مطلوب و موثر اهداف دانشگاه در جهت ارتقاء قانون مداری ، پاسخ گویی و اخلاق مداری کوشا و همت خویش را برای حفظ و افزایش سرمایه انسانی و اجتماعی دانشگاه در حوزه اداری و پشتیبانی به کار گیرد.

دکتر غفاری پور همچنین در نامه ای جداگانه ازتلاش ها و زحمات آقای سید داراب موسوی در مدت تصدی مدیریت امور اداری و پشتیبانی قدردانی کرد.