پنجشنبه ، 22 آذر ، 1397

کد خبر: 457   |  دفعات بازدید : 269   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب دکتر یحیی گردانی به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

29 شهريور, 1397

طی حکمی از سوی دکتر انوشیروان غفاری پور سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر یحیی گردانی عضو هیات علمی بخش آموزش زبان انگلیسی به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه منصوب شد.

در قسمتی از این حکم آمده است : نظر به تعهد، تجربه و شایستگی حضرتعالی، به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر غفاری پور ضمن آرزوی توقیق برای دکتر گردانی ، از ایشان خواستند در حفظ بیت المال و اعمال سیاست های موثر به منظور صرفه جویی در هزینه های غیر ضروری و تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و اداری کوشا باشند.

دکتر غفاری پور در نامه ای جداگانه از خدمات دکتر محتشم محمدی در زمان تصدی معاون اداری و مالی تشکر و قدردانی نمود.