شنبه ، 28 مهر ، 1397

کد خبر: 458   |  دفعات بازدید : 230   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 مهر, 1397
پیام سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون ، دکتر انوشیروان غفاری پور در پیامی به جامعه دانشگاهی و دانشجویان ، بازگشایی دانشگاه و آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت.

در پیام سرپرست دانشگاه آمده است:  همزمانی خجسته سال جدید تحصیلی با هفته دفاع مقدس ، نشان از پیامی آسمانی دارد که دانش و علم آموزی را در کنار تعهد و پایمردی قرار داده است .فصل شکوفایی اندیشه و دانایی را به همه خردورزان و تلاشگران عرصه فرهنگ و دانش به ویژه استادان بزرگوار ، کارمندان تلاشگر و دانشجویان عزیز دانشگاه سلمان فارسی کازرون تبریک عرض می نمایم.

امید است به فضل الهی همگان در سال تحصیلی پیش رو در فضایی سرشار از همدلی ، امید و اعتماد ، با اهتمام و عزمی راسخ ، در جهت ارتقای سطح علمی و اعتلای فرهنگی برای دستیابی به دانشگاهی بالنده و افتخار آفرین گامهای موثری برداریم و در جهت پالایش نفس، مهرورزی، علم اندوزی و دانش طلبی، تلاش دو چندان نماییم تا در مسیر تعالی و پیشرفت کشور عزیزمان نقش آفرین باشیم.