پنجشنبه ، 22 آذر ، 1397

کد خبر: 461   |  دفعات بازدید : 284   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

نشست سرپرست جدید دانشگاه سلمان فارسی کازرون با کارکنان

08 مهر, 1397
نشست سرپرست جدید دانشگاه سلمان فارسی کازرون با کارکنان

جلسه سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون با کارکنان  در مورخه 97/07/03روز سه شنبه در سالن اجتماعات علامه دوانی برگزار شد .

در ابتدای جلسه سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه  دکتر گردانی ضمن عرض خیر مقدم و همچنین گرامی داشت هفته دفاع مقدس  ، تاکید داشتند که با همکاری ، تعامل و همت کارکنان می توان  در جهت پیشرفت و توسعه دانشگاه  گام برداشت .

در ادامه دکتر انوشیروان غفاری پور سرپرست دانشگاه سلمان فارسی   در زمینه اهمیت منابع انسانی و این که کارکنان بدنه و رکن اصلی  هر دانشگاهی هستند مطالبی را بیان فرمودند  ایشان تاکید داشتند که  کار و زحمت عمده دانشگاه ها بر عهده کارکنان هست که گاها هم زحمات آنان مورد غفلت و فراموشی قرار می گیرد . سرپرست دانشگاه همچنین  به نحوه تعامل و همکاری کارکنان با دانشجویان نیز اشاره داشتند و گفتند که  کارکنان با رفتار مناسب و در شان دانشجو و همکاری و همدلی با آنان  می توانند با ایجاد فضایی سالم و صمیمی  ، دانشگاه را برای دانشجویان به محیط علمی مناسب و با نشاط تبدیل نمایند . در ادامه کارکنان به بیان نقطه نظرات و مسائل و مشکلات خود  پرداختند .که سرپرست دانشگاه قول داد که مشکلات کارکنان  از جمله  وضعیت معیشتی و رفاه و موضوع تبدیل وضعیت پرسنل را پیگیری نمایند . در پایان از زحمات آقای سید داراب موسوی در مدت تصدی مدیریت امور اداری و آقای ابراهیم آروند در مدت تصدی مدیریت امور فرهنگی با اهدای لوح و هدایا تقدیر نمودند .

نشست سرپرست جدید دانشگاه سلمان فارسی کازرون با کارکناننشست سرپرست جدید دانشگاه سلمان فارسی کازرون با کارکنان