پنجشنبه ، 22 آذر ، 1397

کد خبر: 464   |  دفعات بازدید : 201   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

جلسه هماهنگی برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت سلمان فارسی در دفتر امام جمعه کازرون برگزار گردید .

17 مهر, 1397

در این جلسه که سرپرست دانشگاه سلمان فارسی نیز حضور داشتند حجت الاسلام خرسند امام جمعه کازرون، با اشاره به روز سلمان فارسی گفت: روز هفتم صفر (در سال جاری مصادف با روز چهارشنبه ۲۵ مهرماه ۹۷) به روایتی روز رحلت ایشان بوده و به نام روز بزرگداشت حضرت سلمان فارسی صحابی بزرگ پیامبر نامگذاری شده که لازم است در شهرستان کازرون توجه به اسناد و شواهد انتساب حضرت سلمان به کازرون، جهت تکریم و شناخت هرچه بهتر ایشان برنامه هایی برگزار شود.

وی با تاکید بر اینکه به طور سالانه باید چند جلسه داشته باشیم که بتوانیم شخصیت ایشان را بهتر به مردم معرفی کنیم مناسب هست علاوه بر برگزاری مراسم بزرگداشت ایشان، توجهاتی ازجمله فضاسازی، همایشی با حضور اساتید همه دانشگاهها به میزبانی دانشگاه سلمان و برنامه های فرهنگی از جمله شعرخوانی برگزار شود.

بر همین اساس  مقرر شد جلسه ای نیر جهت برنامه ریزی باحضور مسئولان دانشگاهها ی شهرستان در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردد
جلسه هماهنگی برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت سلمان  فارسی در دفتر امام جمعه کازرون برگزار گردید . جلسه هماهنگی برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت سلمان  فارسی در دفتر امام جمعه کازرون برگزار گردید .