سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 466   |  دفعات بازدید : 153   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری مراسم بزرگداشت حافظ در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

21 مهر, 1397
برگزاری مراسم بزرگداشت حافظ در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

مراسم بزرگداشت حافظ  توسط کانون ادبی جویبار ،سه شنبه شب مورخ 97/07/17 در سالن اجتماعات استاد دوانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

در ابتدا مهمان برنامه دکتر دهقانیان فرد، توصیف مختصری از زندگی حافظ داشتند و بیان نمودند که حافظ شیرازی اگر چه  سختی های زیادی متحمل شده اند ولی به دلیل صبرپیشه کردن و در سینه داشتن قرآن ، توانست بر تمامی مشکلات غلبه نماید.

در این برنامه ، همچنین از طرح خلاقانه علی عشایری دانشجوی رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با عنوان مصاحبه با حافظ استفاده شد .

از دیگر برنامه های مراسم بزرگداشت حافظ می توان به گرفتن فال توسط دکتر دهقانیان فرد و همچنین اجرای موزیک زنده نام برد.