سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 467   |  دفعات بازدید : 259   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

23 مهر, 1397
موفقیتی دیگر برای پژوهشگر برگزیده دانشگاه سلمان فارسی کازرون

دکتر بهروز خسروپور، عضو هیات علمی بخش فیزیک دانشگاه سلمان فارسی کازرون که تاکنون 2 بار به عنوان پژوهشگر برگزیده از دانشکده علوم این دانشگاه انتخاب شده است موفق به چاپ مقاله ای با عنوان

“Radiation and Generalized Uncertainty Principle” در 785 مین شماره نشریه Physics Letters B(PLB) گردیده که در ماه اکتبر سالجاری میلادی به چاپ رسیده است. این نشریه با ضریب تاثیر 4.254 یکی از تاثیرگذارترین نشریات در زمینه های فیزیک ذرات، فیزیک هسته ای و کیهان شناسی بشمار می رود.

آنچه این پژوهشگر را از سایرین متمایز ساخته است، چاپ 16 مقاله در نشریات ISI با ضریب تاثیر قابل توجه در مدت کمتر از 3 سال است که در 10 مورد از آنها، مقالات را به تنهایی به رشته تحریر در آورده است. این در حالی است که غالبا پژوهشگرانی که در این حوزه دارای چنین حجم و کیفیتی از کار پژوهشی هستند، پژوهشهای خود را بطور مشترک با دانشجویان تحصیلات تکمیلی انجام داده اند که بدون شک در تمام آنها بیشترین بار تحقیق و نگارش مقاله بر عهده دانشجو بوده است.

دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضمن تبریک این موفقیت به آقای دکتر بهروز خسروپور، مزید توفیقات این پژوهشگر توانا، کوشا و متواضع را از درگاه حضرت حق جل جلاله مسالت می نماید.