سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 468   |  دفعات بازدید : 173   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود برگزار شد .

25 مهر, 1397
جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود برگزار شد .

جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود روز دوشنبه 97/7/23  با حضور  سرپرست دانشگاه  ، معاونین و مدیران  آموزشی ، اداری و مالی و دانشجویی فرهنگی  در سالن مردانی برگزار گردید  .

در ابتدای این جلسه دکتر انوشیروان غفاری پور  سرپرست دانشگاه ضمن عرض  خیرمقدم به دانشجویان جدید الورود  شروع سال تحصیلی و ورود به  دوره تحصیلات عالی را به  دانشجویان جدید  تبریک گفت . ایشان گفتند که با توجه به محدویت هایی که برای کشور بوجود آورده اند  اما ایران ما سربلند و با افتخار  به پیش می رود و این مرهون زحمات همه بخش های جامعه  از صنعتگران ، کشاورزان  و معلمان گرفته تا همه اقشار جامعه در این سربلندی و افتخار سهیم هستند اما  جایگاه منحصر به فرد دانشگاه و دانشگاهیان در توسعه و پیشرفت کشور بر کسی پوشیده نیست  دانشگاه  محل پرورش مدیران آینده کشور است  اگر دانشگاهها ی ما برنامه ریزی خوبی داشته باشند  می توانند متخصصان دلسوز و متعهد تحویل جامعه بدهند .

در ادامه حجه الاسلام خرسند امام جمعه شهرستان کازرون که به عنوان مهمان حضور داشتند  درباره اهمیت  و جایگاه علم و عالم پروری مطالبی را بیان نمودند  و گفتند  تنها دلیل برای  اینکه که کشورهای غربی ، جهان را به کشورهای پیشرفته و جهان سوم تقسیم نموده اند  فقط پیشر فتهای علمی بوده وگرنه ما از لحاظ تاریخی و متمدن بودن ، دینداری و دانشمند پروری از  کشور های صنعتی پیشرو تر بوده ایم  آن زمان بعضی از کشور های پیشرفته امروزه  وجود خارجی نداشتند  آنها با ربایش  مغزهای  سایر کشور ها و جذب استعداد های درخشان  به این پیشر فت ها رسیده اند  .

ایشان به دانشجویان توصیه نمودند که اولویت اول  هر دانشجویی  بایستی توجه به علم  و علم پژوهی و تحقیق و پژوهش باشد  در اینصورت است که احترام به دانشگاه و احترام به دانشجو احترام به علم است . دین ما علم و دانشجو را تکریم نموده است . اولویت دوم  حس حقیقت جویی دانشجو است  استفاده ای که ما از زندگی سلمان فارسی که نام دانشگاه سلمان فارسی نیز مزین به نام این صحابه بزرگ پیامبر (ص ) است می توانیم بکنیم  حقیقت و حقیقت جویی است  .  حجه الاسلام خرسند همچنین بر اساس توصیه  رهبر معظم انقلاب خواستار تشکیل کرسی های آزاد اندیشی  در دانشگاه بودند و  گفتند  باید در مورد موضوعات مختلف  دانشجویان مخالف و موافق به صورت منطقی و علمی به مباحثه بپردازند  .

در ادامه معاونین  و مدیران بخش های مختلف دانشگاه گزارشی از فعالیت های خود ارائه نموده و  توصیه هایی به دانشجویان جدید الورود در خصوص مطالعه آیین نامه  ، بخش نامه ها و رعایت قوانین و مقررات  دانشگاه داشتند .
جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود برگزار شد .جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود برگزار شد .جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود برگزار شد .