سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 471   |  دفعات بازدید : 102   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری های قلبی به مناسبت هفته سلامت قلب

29 مهر, 1397
برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری های قلبی به مناسبت هفته سلامت قلب

به همت مرکز مشاوره، بهداشت و درمان و با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون کارگاه آموزشی  «پیشگیری از بیماری های قلبی» ویژه کارکنان دانشگاه در روز چهار شنبه مورخ  25 مهر ماه 1397 در سالن کنفرانس دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.

مدرس کارگاه  خانم بیات کارشناس ارشد آموزش پزشکی؛ به ارائه مباحثی  پیرامون تغذیه سالم و صحیح، بیماریهای شایع همچون بیماریهای قلبی و عروقی و راه های پیشگیری از آن ، بيماري هاي مزمن همچون فشار خون، ديابت و قند خون پرداختند.

در ادامه ایشان درخصوص تحرک کم و اضافه وزن شایع در میان بسیاری از افراد بویژه کارکنان راه کارهایی را ارائه کردند. وی گفت:   غذای سالم از ضروریات سفره هر ایرانی است و با تاکید بر الگو برداری از شیوه های درست تغذیه و اجرای آن در زندگی ، داشتن رژیم غذایی سالم و ورزش را از ضروریات زندگی دانست .

این دوره آموزشی با هدف ارتقای آگاهی کارکنان در خصوص پیشگیری و وقوع ناراحتی های قلبی و عروقی و همچنین افزایش ضریب سلامت جسمی و روحی آنان تشکیل گردید.

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری های قلبی به مناسبت هفته سلامت قلببرگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری های قلبی به مناسبت هفته سلامت قلب