سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 472   |  دفعات بازدید : 140   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اجرای طرح پایش سلامت جسم و روان ویژه دانشجویان جدید الورود مقطع کارشناسی

29 مهر, 1397
اجرای طرح پایش سلامت جسم و روان ویژه دانشجویان جدید الورود مقطع کارشناسی

طرح پایش سلامت جسم و روان ویژه دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی از تاریخ 14 لغایت 22 مهر ماه 1397 توسط مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی کازرون انجام گردید.

به همین منظور مرکز مشاوره، بهداشت و درمان در حوزه سلامت روان ، دانشجویان  را به لحاظ وضعیت روان شناختی مورد ارزیابی و  از دانشجویانی که  نیاز به مشورت و راهنمایی بیشتری داشتند دعوت کرد تا به مرکز مشاوره دانشگاه مراجعه و خدمات لازم را دریافت کنند . همچنین در حوزه سلامت جسمی با همکاری دانشجویان همیار و کارشناسان حوزه سلامت هلال احمر، سنجش علائم حیاتی بدن(فشار خون، قد و وزن، معاینه و سنجش دهان و دندان، بینایی سنجی و ... )انجام و در صورت مشاهده مشکل جسمی،  دانشجویان به پزشک معتمد دانشگاه معرفی شده  تا از خدمات مرکز بهداشت و درمان استفاده کنند.

اجرای طرح پایش سلامت جسم و روان ویژه دانشجویان جدید الورود مقطع کارشناسی اجرای طرح پایش سلامت جسم و روان ویژه دانشجویان جدید الورود مقطع کارشناسی