سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 474   |  دفعات بازدید : 154   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

06 آبان, 1397

به مناسبت هفته تربیت بدنی روز یکشنبه 6 آبانماه 97، همایش پیاده روی ویژه کارکنان  به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه برگزار گردید.

مسئول تربیت بدنی دانشگاه در خصوص هفته تربیت بدنی و ورزش گفت: پراختن به ورزش همگانی به عنوان عامل موثر در ایجاد سلامتی و نشاط اجتماعی، یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه، به منظور ارتقاء سطح سلامتی، نشاط و افزایش کارایی افراد در دانشگاه است .

وی افزود: ترویج ورزش‌های همگانی و ایجاد شور و نشاط میان دانشگاهیان به منظور ارتقاء سطح سلامتی از مهمترین اهداف این برنامه‌ها است.

اداره تربیت بدنی دانشگاه همایش پیاده روی صبحگاهی بمناسبت هفته تربیت بدنی برگزار کرداداره تربیت بدنی دانشگاه همایش پیاده روی صبحگاهی بمناسبت هفته تربیت بدنی برگزار کرد