سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 475   |  دفعات بازدید : 100   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان ویژه بانوان کارمند دانشگاه

12 آبان, 1397
برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان ویژه بانوان کارمند دانشگاه

به همت مرکز بهداشت، درمان و مشاوره و با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون کارگاه آموزشی  «پیشگیری از سرطان » ویژه کارکنان خانم دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ  2 آبان ماه 1397 در سالن کنفرانس دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.

مدرس کارگاه  خانم توکلیان کارشناس ارشد مامایی؛ به ارائه مباحثی چون غربالگری سرطان پستان، معاینه های لازم، تغذیه مناسب، نداشتن استرس، باورهای نادرست در مورد سرطان پستان و روش های پیشگیری از آن پرداختند.

خانم توکلیان با بیان هدف این کارگاه خاطرنشان کرد: هدف کارگاه این است که موارد خطر به طور کامل به جامعه انتقال داده شود تا پیش از درمان، پیشگیری صورت بگیرد.

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان ویژه بانوان کارمند دانشگاه برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان ویژه بانوان کارمند دانشگاه