جمعه ، 4 بهمن ، 1398

کد خبر: 484   |  دفعات بازدید : 747   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دیدار هیات رئیسه دانشگاه با نماینده ولی فقیه وامام جمعه کازرون

26 آبان, 1397
دیدار هیات رئیسه دانشگاه با نماینده ولی فقیه وامام جمعه کازرون

هیات رئیسه دانشگاه با حضور در دفتر نماینده ولی فقیه وامام جمعه کازرون با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

دکترانوشیروان غفاری پور رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این دیدار ضمن ارائه توضیحاتی درباره وضعیت دانشگاه به بیان مشکلات پیش روی از جمله نیاز به خوابگاه دانشجویی پرداختند. وی همچنین با ارائه گزارشی از پیشرفت و عملیات ساخت و ساز در پردیس دانشگاه، برطرف شدن بسیاری از مشکلات با آغاز به کار پردیس دانشگاه را یادآوری کردند. در ادامه معاونان دانشگاه به ارائه توضیحاتی درباره مسائل مختلف پرداختند.

سپس حجة الاسلام والمسلمین خرسند امام جمعه کازرون ضمن  تاکید بر ضرورت به نتیجه رسیدن سریع تر طرح های دانشگاه ، ساخت خوابگاه برای دانشجویان را از ضروریات خواندند و بر کمک خیران برای شروع این امر مهم تاکید کردند وی همچنین رهنمودهایی در حوزه فرهنگی دانشگاه بیان نمودند.

در این نشست با تاکید بر تشکیل ستاد خیرین دانشگاه راهکارهای مشارکت خیران در زمینه توسعه دانشگاه مخصوصا در زمینه ساخت خوابگاه بررسی شد.
دیدار هیات رئیسه دانشگاه با نماینده ولی فقیه وامام جمعه کازرون دیدار هیات رئیسه دانشگاه با نماینده ولی فقیه وامام جمعه کازرون